Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1592 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ja myślę że to jest taka forumowa miłość ..... fiona trafiła w końcu na tego jedynego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Andre ved mark napisał:
ja myślę że to jest taka forumowa miłość ..... fiona trafiła w końcu na tego jedynego

Andre, o milosci to juz jest dostatek watkow na forum , a Twoja teoria "sadystycznej milosci" tez tam znajdzie swoje miejsce
Jasta przybiegl zrobic swoje "hau hau" i watek Zuzu sie rozjezdza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
To mnie ta grzeczna, kulturalna i sympatyczna Fijonka zgasiła> A już miałem nadzieję na spotkanie przy ciepłej wódeczce, słonince z octem i cebulce. Nawet pieszczoty mi po głowie chodziły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Andre ved mark napisał:

porobiły się takie pary i co niektórzy użytkownicy egzystują tu tylko po to, aby swojej "miłości" napisać coś w każdym temacie, nie jest ważne co, byle przeciw i byle napisać. ot taki fetysz.
Po co tacy tu są, ano "żeby był ruch w interesie"

andre ty też masz swojego adoratora ,"myśliciela"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
opuścił mnie dzisiaj już mi go brakuje
fiona ma tego jedynego .......cały czas on line
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Andre ved mark napisał:

Nie becz, jak kocha, to wroci
Zbiera mysli na "wielkie wejscie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Fiona66 napisał:
Andre ved mark napisał:

Nie becz, jak kocha, to wroci
Zbiera mysli na "wielkie wejscie"

tylko dogadajcie wcześniej co do meny na weselę bo jasta kapusty , boczku , słoniny nie jada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
zagalopowali się zarządzający tym tworem z tą "wolna amerykanką" dając wolną rękę co do treści tematów i odpowiedzi licząc na jeszcze większy "ruch w interesie" tłumacząc to "wolnością słowa".
Odkręcić się tego nie da bo zdecydowana większość użytkowników mających wiedzę na konkretne tematy dała sobie siana z MN, a zostali sami gawędziarze leczący swoje kompleksy, zabijający nudę pisząc bloga czy "czatując" ze swoimi "ulubieńcami".
Wycinając odpowiedzi nie na temat lub te o dupie nie zostałoby by nic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Zuzu napisał:
zagalopowali się zarządzający tym tworem z tą "wolna amerykanką" dając wolną rękę co do treści tematów i odpowiedzi licząc na jeszcze większy "ruch w interesie" tłumacząc to "wolnością słowa".
Odkręcić się tego nie da bo zdecydowana większość użytkowników mających wiedzę na konkretne tematy dała sobie siana z MN, a zostali sami gawędziarze leczący swoje kompleksy, zabijający nudę pisząc bloga czy "czatując" ze swoimi "ulubieńcami".
Wycinając odpowiedzi nie na temat lub te o dupie nie zostałoby by nic.

Do ktorych zaliczysz siebie ?
Na pewno nie dotych, co sobie siana dali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a tak swoją drogą ...jeżeli byś tu miał odpowiedzi tylko na temat to logowałbyś się codziennie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok